Home

LOREM IPSUM DOLOR
SIT AMET,

CONSECTETUR ELIT.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

HÍREK

RÓLUNK

A Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány, az Óbudai Egyetem és a zsámbéki önkormányzat együttműködésében olyan innovációs központ létrehozását tűzték ki célul, ahol a kutató-fejlesztők a jövő technológiáit kísérletezik és állítják elő a kiberbiztonság, 5G/6G, mesterséges intelligencia, orvostechnika, AR/VR, robotika területein. Mindezzel erősítve a hazai ipart és a környéken működő vállalatokat fokozva az egyetemi technológia transzfer tevékenységet hazánkban és külföldön.

A kormány által támogatott beruházás során barnamezős fejlesztés keretében a volt magyar laktanya területét hozzák rendbe. A jelenleg rendkívül elhanyagolt állapotban lévő, de kiváló iparfejlesztési lehetőségekkel rendelkező telek egyik fontos előnye, hogy jól megközelíthető helyen, a fővároshoz közel helyezkedik el.

A projekt hosszú távú célja a régió fejlesztése, amelynek érdekében beruházást támogató zsámbéki önkormányzat az Óbudai Egyetem tudományos aktivitását követve iparfejlesztést és társadalmi felzárkóztatást is megvalósíthat.

Az Óbudai Egyetem Zsámbéki Jövőipari Tudományos és Innovációs Park megvalósítását és üzemeltetését a Zsámbéki Tudományos és Innovációs Park Nonprofit Kft. (ZSTIP NKft.) végzi.

Ügyvezető, projektvezető: Sebestyén Csaba
Cégvezető, stratégiai, közszféra és energetikai ügyek: Incze Zsolt
Cégvezető, szakmai vezető: Dr. Eigner György, a Neumann János Informatikai Kar dékánja

Kapcsolattartó:
Projektkoordinátor
Ács Tünde Fatima
Tel: +36 70 978 0032

KAPCSOLAT